Tojásmentes, hamis majonézes kukorica saláta
Megtisztítjuk, felkarikázzuk a hagymát, a konzervkukoricáról leöntjük a levét, s az egészet egy tálba helyezzük.
Egy másik edényben elkészítjük a hamis majonézt. A tejfölbe olajat, mustárt, borsot és édesítőt keverünk, majd citromlével savanyítjuk.
Ráöntjük a kukoricára és az öntettel együtt óvatosan átforgatjuk. Hűtőben néhány órát állni hagyjuk.
Tálaláskor a tetejére petrezselyemzöldet vagy lilahagymát rakhatunk.
adag az összes mennyiség
- Mennyiség adagonként
- Kalória 197.7
- % Napi érték *
- Zsír 14g22%
- Szénhidrát 25.7g9%
- Fehérje 6.3g13%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
Megtisztítjuk, felkarikázzuk a hagymát, a konzervkukoricáról leöntjük a levét, s az egészet egy tálba helyezzük.
Egy másik edényben elkészítjük a hamis majonézt. A tejfölbe olajat, mustárt, borsot és édesítőt keverünk, majd citromlével savanyítjuk.
Ráöntjük a kukoricára és az öntettel együtt óvatosan átforgatjuk. Hűtőben néhány órát állni hagyjuk.
Tálaláskor a tetejére petrezselyemzöldet vagy lilahagymát rakhatunk.