A pestót legtöbben mint tészta mártást ismerik, pedig felhasználása ennél sokkal több rétegű. Húsokkal, salátákkal, zöldségekkel is remekül párosítható, ráadásul még tartósítható is. A paradicsom és pesto verhetetlen párosítás!
Az olajban eltett szárított paradicsomokat csepegtessük le, majd tegyük egy konyhai gyorsvágó gépbe.
Adjuk hozzá a hámozott és feldarabolt paradicsomot (csak a húsát, a leveses részét és a magokat ne), vagy a paradicsom pürét, valamint a többi alapanyagot.
A gép segítségével pépesítsünk, az olívaolajat csak fokozatosan adjuk hozzá.
TIPP: A paradicsomos pesto recept több alkalomra is elegendő. Fagyasszuk le a felesleget és mélyhűtőbe tároljuk.
adag összes
- Mennyiség adagonként
- Kalória 2051
- % Napi érték *
- Zsír 210g324%
- Szénhidrát 25g9%
- Fehérje 22g44%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
Az olajban eltett szárított paradicsomokat csepegtessük le, majd tegyük egy konyhai gyorsvágó gépbe.
Adjuk hozzá a hámozott és feldarabolt paradicsomot (csak a húsát, a leveses részét és a magokat ne), vagy a paradicsom pürét, valamint a többi alapanyagot.
A gép segítségével pépesítsünk, az olívaolajat csak fokozatosan adjuk hozzá.
TIPP: A paradicsomos pesto recept több alkalomra is elegendő. Fagyasszuk le a felesleget és mélyhűtőbe tároljuk.