Tökéletes választás szárnyasok mellé
A káposzta torzsát kivágjuk, leveleit vékony csíkokra vágjuk, kicsit besózzuk, 15–20 percig állni hagyjuk.
Addig a hagymát apróra vágjuk és egy nagyobb lábasban az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az édesítőt.
A káposztát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a dinsztelt hagymához. Fűszerezzük babérral, köménnyel, borssal, majd meglocsoljuk, a vörösborral.
Kb. 50 percig pároljuk, de mielőtt kész az almaecetet is hozzáadjuk. Még pár percig lefedve melegítjük.
adag 1 főre
- Mennyiség adagonként
- Kalória 140
- % Napi érték *
- Zsír 10.5g17%
- Szénhidrát 48.1g17%
- Fehérje 3.6g8%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A káposzta torzsát kivágjuk, leveleit vékony csíkokra vágjuk, kicsit besózzuk, 15–20 percig állni hagyjuk.
Addig a hagymát apróra vágjuk és egy nagyobb lábasban az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az édesítőt.
A káposztát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a dinsztelt hagymához. Fűszerezzük babérral, köménnyel, borssal, majd meglocsoljuk, a vörösborral.
Kb. 50 percig pároljuk, de mielőtt kész az almaecetet is hozzáadjuk. Még pár percig lefedve melegítjük.