A kaliforniai paprikából többféle színűt is használhatsz, akár tojással is tölthető.
A paprikákat megmossuk, felezzük, kicsumázzuk és egyenként „kibéleljük” egy-egy lapkasajttal.
A gombát megmossuk, aprítjuk és az olajon sóval megpirítjuk. A sonkát kis kockákra vágjuk és hozzáadjuk a gombához, borsozzuk, fokhagymázzuk.
Ezzel az ízletes keverékkel megtöltjük a paprikákat, majd egy másik lapkasajttal lefedjük a „paprikacsónakokat”.
A sütőt 160 fokra előmelegítjük és kb. 20–25 perc alatt megsütjük.
adag 1 főre
- Mennyiség adagonként
- Kalória 329
- % Napi érték *
- Zsír 16.3g26%
- Szénhidrát 8.1g3%
- Fehérje 31.4g63%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A paprikákat megmossuk, felezzük, kicsumázzuk és egyenként „kibéleljük” egy-egy lapkasajttal.
A gombát megmossuk, aprítjuk és az olajon sóval megpirítjuk. A sonkát kis kockákra vágjuk és hozzáadjuk a gombához, borsozzuk, fokhagymázzuk.
Ezzel az ízletes keverékkel megtöltjük a paprikákat, majd egy másik lapkasajttal lefedjük a „paprikacsónakokat”.
A sütőt 160 fokra előmelegítjük és kb. 20–25 perc alatt megsütjük.