Igazi nyári csemege, mártogatósnak is kiváló.
A paprikát, megmosva, félbevágva, kicsumázva 160 fokon megsütjük (kb. 25–30 perc ).Megjegyzés: ha zacskóba tesszük 10 percre, könnyebb eltávolítani a héját.
A paprika húsát, feta sajtot, görög joghurtot, olíva-olajat és a reszelt fokhagymát jól összekeverjük (villával v. botmixerrel), sóval és kevés pirospaprikával ízesítjük.
adag 1
- Mennyiség adagonként
- Kalória 221
- % Napi érték *
- Zsír 20.3g32%
- Szénhidrát 5.6g2%
- Fehérje 6.8g14%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A paprikát, megmosva, félbevágva, kicsumázva 160 fokon megsütjük (kb. 25–30 perc ).Megjegyzés: ha zacskóba tesszük 10 percre, könnyebb eltávolítani a héját.
A paprika húsát, feta sajtot, görög joghurtot, olíva-olajat és a reszelt fokhagymát jól összekeverjük (villával v. botmixerrel), sóval és kevés pirospaprikával ízesítjük.