Gluténérzékeny étrendi ajánlás
A csirkehúst, ha szükséges, vékonyabb szeletbe vágjuk, enyhén megsózzuk, , majd a felmelegített margarinon mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
A hússzeleteket megszórjuk apróra összevágott tárkonnyal, hozzáadjuk a citrom lereszelt héját, és citromlevet. Felöntjük a borral, és fedő alatt puhára pároljuk.
A hússzeleteket előmelegített tálra félretesszük.
A húslét felforraljuk, és a tejszínt belekeverve összemelegítjük.
A hússzeleteket a mártással leöntve, rizskörettel tálaljuk.
- Mennyiség adagonként
- Kalória 476
- % Napi érték *
- Zsír 22.2g35%
- Szénhidrát 41.0g14%
- Fehérje 24.1g49%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A csirkehúst, ha szükséges, vékonyabb szeletbe vágjuk, enyhén megsózzuk, , majd a felmelegített margarinon mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
A hússzeleteket megszórjuk apróra összevágott tárkonnyal, hozzáadjuk a citrom lereszelt héját, és citromlevet. Felöntjük a borral, és fedő alatt puhára pároljuk.
A hússzeleteket előmelegített tálra félretesszük.
A húslét felforraljuk, és a tejszínt belekeverve összemelegítjük.
A hússzeleteket a mártással leöntve, rizskörettel tálaljuk.