A habarást hajdinaliszttel készítjük.
A 3 cm-es darabokra vágott zöldbabot feltesszük annyi vízben főni, mely majdnem ellepi. Sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a vízből egy mixerbe öntjük egy részét, ide adagoljuk a tejfölt és a hajdinalisztet.
Pépesre keverjük. Ezzel öntjük fel a zöldbabot, melyet ezután felforralunk.
Az aprított friss kaprot a tálaláskor adjuk hozzá.
adag összes
- Mennyiség adagonként
- Kalória 199
- % Napi érték *
- Zsír 8.8g14%
- Szénhidrát 21.06g8%
- Fehérje 8.1g17%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A 3 cm-es darabokra vágott zöldbabot feltesszük annyi vízben főni, mely majdnem ellepi. Sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a vízből egy mixerbe öntjük egy részét, ide adagoljuk a tejfölt és a hajdinalisztet.
Pépesre keverjük. Ezzel öntjük fel a zöldbabot, melyet ezután felforralunk.
Az aprított friss kaprot a tálaláskor adjuk hozzá.