glikémiás index

glikémiás index: a szénhidráttartalmú élelmiszereknek azonos szénhidráttartalmú szőlőcukorhoz viszonyított vércukoremelő hatása. Megkülönböztetünk magas, közepes és alacsony glikémiás indexű élelmiszereket. Az utóbbiak fogyasztása különösen ajánlott a cukorbetegeknek.

>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése