Omlós répatorta, akár ünnepi alkalmakra is.
A tojás sárgáját az eritrittel kikeverjük, a lisztet a fűszerekkel és a szódabikarbónával elvegyítjük.
A két keverékünket összeöntjük és ehhez adjuk a reszelt sárgarépát, majd a felvert tojások fehérjét.
A kivajazott, kilisztezett 24 cm-es kapcsos tortaformába még nagyon vékonyan zsemlemorzsát szórunk, így öntjük bele az előbb kapott masszát.
180 fokon, 70 percig sütjük.
adag 1 szeletben (a 28,9 g szénhidrátból 13,25 g eritrit)
- Mennyiség adagonként
- Kalória 113.5
- % Napi érték *
- Zsír 4.07g7%
- Szénhidrát 28.9g10%
- Fehérje 4.8g10%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A tojás sárgáját az eritrittel kikeverjük, a lisztet a fűszerekkel és a szódabikarbónával elvegyítjük.
A két keverékünket összeöntjük és ehhez adjuk a reszelt sárgarépát, majd a felvert tojások fehérjét.
A kivajazott, kilisztezett 24 cm-es kapcsos tortaformába még nagyon vékonyan zsemlemorzsát szórunk, így öntjük bele az előbb kapott masszát.
180 fokon, 70 percig sütjük.