Egy semleges íz és egy erőteljes aroma szerencsés találkozása.
A tököt enyhén lesózzuk, majd negyed óra múlva kicsavarjuk.
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és forró olajon üvegesre dinszteljük.
A zabpehelylisztet beletesszük és világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, a tököt, majd a piros paprikát.
Jól összekeverjük, felöntjük tejjel és alacsony lángon puhulásig pároljuk.
adag 1
- Mennyiség adagonként
- Kalória 217.8
- % Napi érték *
- Zsír 14.01g22%
- Szénhidrát 16.5g6%
- Fehérje 5.13g11%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A tököt enyhén lesózzuk, majd negyed óra múlva kicsavarjuk.
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és forró olajon üvegesre dinszteljük.
A zabpehelylisztet beletesszük és világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, a tököt, majd a piros paprikát.
Jól összekeverjük, felöntjük tejjel és alacsony lángon puhulásig pároljuk.