tejcukor

tejcukor: egyszerű szénhidrát, egy molekula szőlőcukorból (glukózból) és egy molekula galaktózból álló ún. diszaharida, amely tejben és tejtermékben fordul elő. A tej, a natúr joghurt és a kefir egyaránt 4,7 százalék tejcukrot tartalmaz, a túróban és a sajtokban 1 százalék körüli mennyiségben van jelen. A vércukrot közepes mértékben emeli, ezért tejféleségekbôl egyszerre 2 dl fogyasztása javasolt.

>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése
Send this to a friend