Hagyományos, nagyon egyszerű és finom étel, rántás nélkül.
A babot előző este beáztatjuk annyi vízbe, mely elfedi.
Másnap kuktába tesszük, és a tisztított ujjnyi hosszúra vágott répákat, tisztított fokhagymát illetve a tisztított hasábolt zellert valamint a karikázott kolbászt is hozzáadjuk. Borssal ízesíthetjük.
Lefedve kb. 45 percig főzzük a kuktában, ameddig a babok teljesen megpuhulnak.
A levest a végén sózzuk, és tálaláskor tejföllel gazdagíthatjuk.
adag 1 főre
- Mennyiség adagonként
- Kalória 287.7
- % Napi érték *
- Zsír 10.1g16%
- Szénhidrát 33.3g12%
- Fehérje 16.9g34%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
A babot előző este beáztatjuk annyi vízbe, mely elfedi.
Másnap kuktába tesszük, és a tisztított ujjnyi hosszúra vágott répákat, tisztított fokhagymát illetve a tisztított hasábolt zellert valamint a karikázott kolbászt is hozzáadjuk. Borssal ízesíthetjük.
Lefedve kb. 45 percig főzzük a kuktában, ameddig a babok teljesen megpuhulnak.
A levest a végén sózzuk, és tálaláskor tejföllel gazdagíthatjuk.