Levesek

Korhely levesízletes, gazdag, savanyú káposztából készülő fogás jót tesz a gyomornak...
PalóclevesA magyaros ízvilág egyik jeles képviselője a palócleves.
Frankfurti levesFrankfurti leves - Elrontani lehetetlen, de arra figyelj, hogy jó minőségű pulykavirslit főzz bele.
Vöröslencse krémleves curryvelA lencsének diabétesz szempontból, a roston és a magas szénhidrát tartalmon kívül alacsony glikémiás indexe (30) fontos, mert így jó kiegészítője a megelőző és gyógyétrendnek is.
Csicsóka krémlevesA csicsóka táplálkozás-élettanilag nagyon hasznos, méltatlanul mellőzött nyersanyagunk. Szénhidráttartalma nem keményítő alapú, hanem ún. polifruktozán inulin rostokban gazdag.
Hideg körte krémlevesA hideg leveseket őrölt fűszerekkel ízesítjük, majd a kész levest lehetőség szerint néhány órát vagy akár egy éjszakát is a hűtőbe téve hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.
>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése