Fanyar, mégis kellemesen édes, frissítő leves
Egy lábasban kb. 1 liter vizet fel teszünk forrni. Beletesszük a fűszereket: darabolt citrom, szegfűszeg, fahéj, édesítő, 1 csipet só.
Forrásig melegítjük, ekkor hozzáadjuk a meggyet.
Amíg ez felforr a zabpelyhet a tejföllel homogén állagúra mixeljük.
A forró levesből kis adagokban hozzáteszünk a tejfölös habaráshoz, majd a tűzről lehúzott levesbe visszaöntjük a keveréket és még forralunk rajta egyet röviden.
adag 1
- Mennyiség adagonként
- Kalória 351.1
- % Napi érték *
- Zsír 4.9g8%
- Szénhidrát 19.37g7%
- Fehérje 3.2g7%
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Ingredients
Directions
Egy lábasban kb. 1 liter vizet fel teszünk forrni. Beletesszük a fűszereket: darabolt citrom, szegfűszeg, fahéj, édesítő, 1 csipet só.
Forrásig melegítjük, ekkor hozzáadjuk a meggyet.
Amíg ez felforr a zabpelyhet a tejföllel homogén állagúra mixeljük.
A forró levesből kis adagokban hozzáteszünk a tejfölös habaráshoz, majd a tűzről lehúzott levesbe visszaöntjük a keveréket és még forralunk rajta egyet röviden.